-Miksi et kerro mitään itsestäsi? Kerron paljonkin. Se on kuitenkin pääteltävä. Suoraan en kerro.

-Miksi uhriudut heti alussa? Koska olen syrjäytynyt, eikä minulla ole syytä peittää sitä. En halua pelailla pelejä ja tarjota totuutta vähitellen.

-Miksi olet niin tyly ja karsiva? Tilan puutteen vuoksi pehmeämmin ei mahtunut, mutta en tiedä, olisinko halunnutkaan. Korkean markkina-arvon naiset laativat profiileita samalla asenteella. Jos haluaa rajata, niin mitäpä sitä kiertelemään.

-Kuvitteletko saavasi tuolla seuraa? Se on lotto. Hyvässä asemassa olevat ihmiset sijoittavat. Deittimaailmassa se tarkoittaa myönteistä ja oikeakielistä ilmoitusta, jossa on mahdollisimman edustava kuva. Hyväosaiset eivät luota kohtaloon vaan pyrkivät vaikuttamaan asioihin. Me passivoituneet ja köyhät lottoamme ja uskomme ihmeeseen.

Millaista seuraa uskot saavasi? En minkäänlaista. Pidän profiilia puoli vuotta. Sinä aikana uskon saavani viestin yhdeltä toiselta ongelmaiselta ja yhdeltä profiilista ärsyyntyneeltä. 

Jos et usko saavasi seuraa, miksi edes yrität? Ihan vain kiinnostuksen vuoksi, seuraillakseni skeneä. Nettideittailu on nykykulttuurin suurimpia yhteisesti vaalittuja valheita. Sille on myös ominaista aivan äärimmäinen epätasa-arvo, mikä on viehkeää. Vaikka kulttuurilla yritetään nykyään muokata vähän kaikkea, niin deittailun lainalaisuuksiin sosiaalisella paineella ei ole vielä onnistuttu vaikuttamaan.

  • Naiset ovat ylivertaisessa asemassa miehiin verrattuna.
  • Kauniit ovat ylivertaisessa asemassa rumiin verrattuna.
  • Nuoret ovat paremmassa asemassa kypsempiin verrattuna.
  • Elämässä eteenpäin päässeet ovat paremmassa asemassa heikommin menestyviin verrattuna.
  • Meillä luusereilla ei ole asemaa lainkaan.

Kauneudella voi pestä itsensä puhtaaksi kaikista synneistä. Kaunis nainen kerää huomiota sellaisella imulla, että on ihan sama, millainen on muu syntilista, niin tarjokkaita riittää silti. 

Ihmiset kirjoittelevat ilmoituksiinsa toinen toistaan kauniimpia asioita, päämääriä, toiveita ja lupauksia, mutta tosiasiassa valintoja aidosti ohjaavat voimat ovat äärimmäisen pinnallisia ja sattumanvaraisia. Luonto on julma, niin julma, ettei kiihkeinkään feminismi ole saanut edes jalkaa ovenrakoon epätasa-arvoisten rakenteiden purkamiseksi. Tuskin saa jatkossakaan. Tämä on se länsimaisen kulttuurin osa-alue, jossa ihmisen eläimellinen ja irrationaalinen luonto pääsee vapaasti valloilleen.

---

PROFIILI

Olen heikossa jamassa, markkina-arvoni on matala ja siten minulla ei ole oikeutta kriteereihin, mutta asetan niitä silti.

-Pelkkä kuva. Naiset saavat sillä varmasti paljon huomiota itsetuntonsa pönkittämiseksi, mutta tutustumisen lähtökohdaksi siitä ei ole. Oletus kauneuteensa vetoavilla kai on, että kaunottaren kuvaan vastaa komistus, minkä jälkeen kohtalon salama iskee, taivas avautuu ja ruusun terälehtiä satelee reunustamaan yhteistä polkua.

Oma kuvani parisuhteen reaaliteeteista on erilainen. Kauneus viehättää, mutta siitä ei ole edes seksuaalisen tyydytyksen ja ilon lähteeksi. Seksin nautinnollisuuteen vaikuttavat keskeisesti aivan muut seikat.

-Kuva yhdistettynä joutavaan diipadaapaan. Melkein kaikki haluaisivat istua kumppaninsa kanssa sylikkäin sohvalla, viettää yhdessä rentoja aamuja, matkustella ja käydä lasillisella. Nämä toiveet eivät kerro ilmoittajastaan mitään. Pelkkä puoluekannan kertominen paljastaa enemmän. SDP, Vihr. tai Kok. korvaa monta riviä.

-Kohtaloon ja kemiaan uskovat. Kemialla on merkityksensä, mutta maailmassa riittää esimerkkejä, jotka todistavat, että kemia voi kehittyä. Pitkään tuttavina toisensa tunteneet rupeavat vähitellen kasvattamaan toisiaan kohtaan tunteita, joiden seurauksena on vuosikymmenten avioliitto. Kemia ei ole pelkkää ulkoista, se on myös vuorovaikutuksen tulos.

-Korkeakoulutetut esineellistäjät. Hienoa, että olet jaksanut tehdä työtä ja pystynyt tekemään sitä. Hienoa, että olet saanut elämässäsi aikaan. En kuitenkaan halua lähestyä naista, jota ei kiinnosta ihminen vaan ihmisen tarjoamat puitteet.

Tahtoisin lähteä liikkeelle juttelun kautta. Jos viestittely sujuisi kirjoitellen, olisi kenties treffeilläkin puhuttavaa. Ajatus arviointitreffeistä puistattaa. Tahtoisin kohdata ihmisen, jolla on elämä ja persoonallisuus, enkä ihmistä, joka tulee näytille ja hinnoittelemaan.

Vastailen mielelläni myös kuvattomille. Ensisijaisesti tahdon tutustua ihmisiin. Parisuhde muodostuu jos on muodostuakseen.

Yhteyttä? [email protected]